top of page
IMG-20230416-WA0009.jpg

Tutustu meihin!

Nyholm Brothers Oy

 

Olemme Espoon Suvisaaristosta kotoisin oleva veljesyritys, joka tarjoaa rakentamispalvelua moneen lähtöön. Yritys on perustettu maaliskuussa 2023. Meille tärkeää on, että kotiseudullamme tehdään laadukkaita remontteja, emmekä ole valmiita tinkimään laadukkaasta lopputuloksesta!

 

Olemme tehneet kylpyhuoneremontteja, saunaremontteja, keittiöremontteja, terasseja ja pintaremontteja sekä ulkona että sisällä. Meillä on myös mahdollisuus kuljettaa rakennusmateriaaleja veneellä ja tehdä remontteja saaristossa.

Tavoitteemme yrityksenä on kasvaa hallitusti ja laajentaa yritystoimintaa sopivien yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden avulla.

Tutustu lisää meidän projekteihimme instragramissa nyholmbrothers!

Keitä olemme?

IMG-20230416-WA0008_edited.jpg

Patric Nyholm 

Yrityksessä: Perustaja, osakas, toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen
Koulutus: Rakennusmestari (AMK) 

Olen toiminut rakennusalalla noin 10 vuoden ajan eri tehtävissä, joista viimeiset 5 vuotta uudiskerrostalojen 

työnjohtotehtävissä. Suoritin rakennusmestari (AMK) koulutuksen Helsingissä vuosina 2016-2019. Tätä ennen olen työskennellyt rakennusmiehenä kerrostalotyömailla muutaman vuoden ajan, minä aikana suoritin talonrakennuksen peruskoulutuksen ammattiopistossa (vuodet 2011-2014). Tämän lisäksi olen tehnyt lukuisia remontteja kotonamme, josta viime kädessä remonttiyrityksen perustaminen sai ideansa. 

Nyholm Brothers Oy:ssä vastuualueeseeni kuuluu työkatselmukset, asiakastapaamiset, asiakasyhteydenpito, tarjousten ja sopimusten laatiminen, materiaalien ja vuokrakaluston hoitaminen sekä itse rakentaminen ja remontointi yhteistyössä veljeni kanssa.

IMG-20230416-WA0010_edited.jpg

Kasper Nyholm 

Yrityksessä: Perustaja, osakas ja hallituksen puheenjohtaja
Koulutus: Insinööri (AMK)

 

Olen toiminut  pari vuotta automaatio-asentajana ja nykyisin työskentelen IoT-ohjelmistokehitysyrityksessä.

Valmistuin insinööriksi (AMK) kesällä 2023 Metropolia ammattikorkeakoulusta. Ennen insinööriopiskeluja suoritin metalliartesaanin perustutkinnon ammattiopistossa (2013-2016) ja työskentelin metallikoneistamolla noin 5 vuotta. Kotonani olen tehnyt lattia-, seinä-, keittiö- sekä viimeisimpänä kylpyhuone- ja saunaremontin. Nyholm Brothers Oy:ssä vastuualueeseeni kuuluu työkatselmukset, asiakastapaamiset, laskutus, digipalveluidemme ylläpito sekä rakentaminen ja remontointi.

bottom of page