top of page

Märkätilat

Märkätilojen remontit ovat pintaremonteista suurimpia ja kalleimpia remontteja, jotka rakennetaan pitkäaikaiseen, jopa 30 vuoden käyttöön. Märkätilojen remontin yhteydessä voidaan usein muuttaa vesipisteiden sijainteja ja muokata koko kylpy-/märkätilan pohjaa toimivammaksi. Joissakin tapauksissa voidaan myös toteuttaa laajennuksia, esimerkiksi laajentamalla kylpyhuonetta tai rakentamalla kylpyhuoneen yhteyteen sauna. Myös sähköpisteiden paikkoja voidaan remontin yhteydessä siirtää haluttuihin paikkoihin, määräykset huomioiden. 
Märkätiloja rakennettaessa tai remontoitaessa on syytä käyttää ammattilaisia, koska väärin rakennetun märkätilan seurauksena voi olla laajamittaiset kosteus-, vesi- ja homevauriot. 
Meiltä löytyy vesieristyssertifikaatti sekä tuotekohtaiset vesieristyspassit, jotka toimivat todistuksina ammattitaitoisesta toiminnasta. Märkätilan työt tehdään aina dokumentoidusti ja raportoidaan jokainen kohde Eurofins-rekisteriin. 
Huom! Ennen 1994 rakennetuissa taloissa on syytä tehdä asbestikartoitus ennen purkutöiden aloitusta. Tämän hoitaa yleensä taloyhtiö tai me sopimuksen mukaan.

Märkätilan saneeraus.

Märkätilan laajennus.

bottom of page